ZAŠTO JE REAL TO ŠTO JE?

ZAŠTO JE REAL TO ŠTO JE?

Zašto je Real, to što je?

real-slika

 

Real Madrid, 2008. godina

Sastav: Cassilas – Pepe, Ramos, Heinze, Marcelo – Diara, Garcia, Robben, van der Vaart – Raul, Nistelrooy. Trener: Shuster.

Real Madrid, 2012. godina

Sastav: Cassilas – Varane, Pepe, Ramos, Marcelo – Khedira, Alonso, Essien, Di Maria – Ronaldo, Higuain. Trener: Murinho.

murinjo

Real Madrid, 2016. godina

Sastav: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Kros, Modrić, Casemiro – Ronaldo, Benzema, Bale. Trener: Zidane.

U odnosu na sastav iz 2008. godine, u današnjoj postavi Real Madrida su samo tri igrača: Marcelo, Pepe i Ramos.  Svi ostali iz postave 2008. godine otišli su u druge klubove i zamijenjeni su novim, što mlađim, što boljim igračima. U navedenom razdoblju kraljevski klub je promijenio čak šest trenera: Shuster, Ramos, Pellegrini, Murinho, Ancelotti, Benitez.

U vrhunskim klubovima igraju vrhunski igrači, ALI SAMO DOTLE, DOK PRUŽAJU VRHUNSKE PARTIJE.

U vrhunskim klubovima, koji imaju vrhunske igrače, a koji ne ostvaruju vrhunske rezultate – MIJENJA SE TRENER.

Tako funkcioniraju vrhunski timovi.

Zaključak: u vrhunskim klubovima igraju samo vrhunski igrači, a s druge strane, u lošijim klubovima, dobri igrači i dobri treneri, ne zadržavaju se dugo (naravno – dobre igrače i dobre trenere iz lošijih klubova, uoče i kao takve, u svoje klubove angažiraju vrhunski klubovi).

capljina-660x330

Idemo sada malo do naše Čapljine.

Čapljina, 2008. godina

Sastav: Doko – Bonić, Jakiša, Bulum – Merdžan, Udženija, Škipina – Knežević.  Trener: Vidić.

Čapljina, 2012. godina

Sastav: Milinković – Bonić, Jakiša, Bulum – Merdžan, Udženija, Škipina – Knežević.  Trener: Vidić.

Čapljina, 2016. godina

Sastav: Milinković – Bonić, Jakiša, Bulum – Merdžan, Udženija, Škipina – Knežević .  Trener: Vidić.

smiljanvidic07092016

U odnosu na sastav iz 2008. dogodila se samo jedna promjena (Milinković umjesto Doke) i to je to. Trener je ostao isti. Nijedan veći klub (županija, federacija, država), za ovih osam godina, u našem timu nije prepoznao, a niti uočio ijednog „našeg igrača“ koji bi mogao biti dio nekog kluba koji igra u višem rangu. A niti našeg trenera također.

Možete li zamisliti da vrhunski klub kao što je Real Madrid i danas igra sa sastavom iz 2008. godine. Da li bi takav Real Madrid, sa tom ekipom, danas, nakon osam godina, mogao ostvarivati vrhunske rezultate? Vjerojatno ne!!!

Nakon jedne ovakve usporedbe i analize, mislim da je suvislo očekivati ostvarenje bilo kakvog kvalitetnog rezultata „našeg tima“, jer nemamo niti jednog argumenta za nadu u dobar rezultat.

Igrajući sa istim sastavom od 2008. do danas, trener nam signalizira da imamo dobre igrače – a iz gore navedenog vidimo da u timovima koji imaju „dobre igrače“ a evidentno loše rezultate – logika kaže: MIJENJAJ TRENERA!!!

capljina.info

Jedan komentar

  1. đaka ..đe su pare

    Kakav trener, ovo je dokazani kriminalac koji je i prije dolaska na vlast 2008 godine radeći u KB Mostar na ime invalidnina od hrvatskih branitelja uzeo na stotine tisuća KM, i kao takav samo nastavio sa trećerazrednim igračima pljačkati.
    Molim Vas pogledajte te osobe,tko su i šta bili prije!?
    Samo sa takvima je mogao nastaviti, i kao što autor napisa samo gosp. Doko nije tu…pa zato što je jedini školovani gospodin iz prvog sastava koji se suprostavio Vidiću, a ovaj svojom bahatošću dao mu otkaz.

    Pitam se …ĐAKA ..ĐE SU PARE..???

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online