ZABORAVLJENI BRANITELJI: Kad naskočimo na vas ko mačka na miša nećemo vas pustiti iz naših kandži!

ZABORAVLJENI BRANITELJI: Kad naskočimo na vas ko mačka na miša nećemo vas pustiti iz naših kandži!

LJUBUŠKI – Dana 10.08.2017 godine Nezavisni Odbor za izbor i revizije Županije Zapadnohercegovačke je UZB dostavio svoj odgovor na naš zahtjev za smjenu Komesara u MUP-u Ljubuški Milana Galića zbog slanja interventne i temeljne policije na članove UZB na graničnim prijelazima Bijača i Gorica od 25.04.2017. godine.

U tom odgovoru koji je potpisao Predsjednik tog odbora dr.sc.Drago Martinović na sjednici održanoj dana 26.07.2017 godine članovi Odbora su se usuglasili u stavu kako ne postoje razlozi za smjenu komesara MUP-a Ljubuški MIlana Galića.

DOKAZI

Odgovor na naš zahtjev od 28.04.2017. godine

Poštovana javnosti i cijenjeni Branitelji, a poglavito članovi naše UZB! Nikakav drugačiji odgovor od strane tog Odbora mi nismo niti očekivali. Međutim, poradi vas gore navedenih dužni smo Vam reći kao i svaki put do sada istinu koja se neće svidjeti našim vlastodršcima i svima onima koji ih održavaju na površini da ne potonu. Ovim odgovorom Nezavisnog odbora za izbor i revizije ŽZH odaslata je određena poruka našim članovima, najčasnijim sinovima države BiH, veteranima Domovinskog rata kao svim drugim časnim i dobronamjernim ljudima naše Županije i šire kako ti isti vlastodršci u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti naše županije ne drže do Branitelja, Domovinskog rata, istine i pravde, odnosno žele nam svima pokazati kako im nitko ništa ne može.

Imajući u vidu kako je UZB zatražila od strane tog Odbora smjenu komesara Milana Galića istog dana smo zatražili i smjenu ministra u MUP-u ŽZH Zdravka Borasa od strane premijera u Vladi ŽZH Zdenka Ćosića, poradi istih razloga, a kasnije smo zatražili sastanak predstavnika UZB iz cijele ŽZH s premjerom Ćosićem, Ministrom Borasom, Komesarom Galićem i Ministrom Branitelja Mladenom Begićem kako bismo im otvoreno u oči rekli što tražimo i od čega nećemo odustati ali nam još nije udovoljeno na naše zahtjeve.

Isto tako UZB je organizirala skup potpore pretučenom maloljetnom MIli Soldi u Širokom Brijegu poradi otkrivanja istine jer se taj zločinački čin dogodio dana 22.10.2016. godine a do danas se još ne znaju počinitelji tog gnusnog zločina koji je razotkrio pravo lice struktura vlasti u ŽZH, poglavito našeg MUP-a i Tužiteljstva ŽZH.

Imajući sve te naprijed navedene razloge potpuno je jasno kako postoji sprega vlasti u ŽZH sa strukturama u Tužiteljstvu ŽZH, zakonodavnoj i izvršnoj vlasti zbog čega običan puk “mudro” šuti osim “budala” iz UZB u čije ime upravo pišem ovo priopćenje.

Međutim, ima jedna stvar koja nas razlikuje odnosno odlikuje od svih drugih tzv. “mudrih” a ona je: Ove “budale” se ne boje reći istinu pa taman svi izginuli tražeći je. Ove “budale” se ne boje šake jada unutar našeg MUP-a. Ove “budale”se ne boje specijalne i temeljne policije ispred Vlade FBiH na snijegu od 25.04.2016. godine gdje je moja malenkost ukazivala na nepravdu i diskriminaciju. Ove “budale” se ne boje specijalne i temeljne policije ispred Parlamenta FBiH u nekoliko navrata (01.08.2016. godine i još nekoliko puta), na svim graničnim prijelazima u FBiH kada smo u zajedništvu i slozi sa pripadnicima komponente Armije BiH zajedničkim snagama ukazivali na diskriminaciju i nepravdu, prema Braniteljima bez ikakvih prava po osnovu sudjelovanja u Domovinskom ratu iz obje vojne komponente od istih pokvarenih i korumpiranih političara u oba naroda ili sva tri naroda, svejedeno.

Ove”budale”su desetine puta ulazile na razgovore i pregovore u Vladu FBiH, u oba Doma Parlamenta FBiH, visokom predstavniku za BiH, članu Predsjedništva BiH ispred hrvatskog naroda Draganu Čovću, kardinalu Puljiću, najvišem muslimanskom predstavniku u BiH Kavazoviću, svim ministrima u Vladi FBiH, a poglavito ministru Branitelja FBiH, Salki Bukvareviću, predstavnicima EUFORA u BiH, te svim drugim što većim što manjim političarima i predstavnicima svih parlamentarnih stranaka u FBiH i BiH kako bi ukazali na diskriminaciju koja se čini od strane jada i kukavelja koji obnašaju vlast ignorirajući nas sve skupa a ne samo nas Zaboravljene Branitelje.

Imali smo niz intervjua, radio i TV emisija na svim vodećim javnim medijima u FBiH i BiH, pa i šire kako bismo javnost upoznali što čine pokvarenjaci, licemjeri i farizeji političari u finim odijelima ovom jadnom i napaćenom narodu. Što rade vuci u ovčijim kožama… Sve smo te likove obišli svojim vlastitim sredstvima, ne tražeći milostinju ni od koga a pri tome nas nitko nije kupio, niti će kupiti a kamoli ovi jadnici iz zakonodavne i izršne vlasti u ŽZH.

Prolijevali smo znoj, krv i suze u ratu, spremni smo i u miru jer cijena slobode, i dostojanstva za sve ljude nema cijene. Znamo vrlo dobro kako će se opet kao i mnogo puta do sada javljati one Jude iškariotske, kukavice, izdajnici koji će pisati po portalima protiv nas i naših nastojanja a nikada se neće poptisati jer su obične p…e za razliku od nas koji se potpisujemo punim imenom i prezimenom. A mi smo Vlado Marušič, Drago Grbavac, Franjo Hrstić, Petar Ereš, Vjekoslav Dragoje, Vinko Banožić, Zvonko Braćić…..itd.itd.

Ako vam treba još imena poslat ću vam p…ice a ne p…e. A vi i dalje nastaviteo pisati po portalima kako nas je Dragan Čović kupio i umirio, kako su nas kupili tajkuni iz Širokog Brijega kako bismo šutjeli o istini Mile Solde, a mi samo šutimo i radimo. Radimo na istini protiv onih koji tu istinu ubijaju jer svi vi što pišete protiv nas nemate pojma ni čemu ali jako vam je lijepo jer ste uljuljkani u vašoj dokolici zapošljavanja i samozapošljavanja u JP EP HZHB, HT, Eronet; Komunalno, Općine, Županije, Inspekcije, Porezne uprave, pa vam svi drugi koji nemaju tu beneficiju ili povlasticu kojom bi upali na vaše mijesto u tim JP-a, a poglavito Zaboravljeni Branitelji, smetaju u vašim vječnim nakanama ostanka na vlasti zauvijek, danas vas, a sutra vaših najmilijih.

Međutim, malo mogren! Pojavom UZB vaš se svijet ruši i prijeti svakim danom da se sruši kao kula od karata ili da se sruši efektom domino. Mi smo jako strpljivi i čekamo vaš kiks koji će se dogoditi uskoro. I u slučaju ZB kada ste na nas spremili policiju kao i u slučaju Mile Solde. A mi ćemo tada naskočiti na vas kao mačka na miša i nemoćemo vas pustiti iz naših kandži. Upamtite da ste dodijali i Bogu i čovjeku, samo što Vam to nitko ne govori u lice osim nas.

A vi ostali poštovani Branitelji – hranitelji vaših supruga i majki, vaše djece, naši članovi , narode i puče: Nemojte misliti ako šutimo neko vrijeme kako nas je netko kupio ili ušutio jer je to nemoguća misija. Od vas se samo očekuje poštivanje Božje riječi koja kaže: “Bdijte jer ne znate časa ni trenutka.”

Vlado Marušić, Predsjednik UZB ŽZH

capljina.info

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online