SUTRA (petak 10.02.17.)ZASJEDA HRVATSKI NARODNI SABOR

SUTRA (petak 10.02.17.)ZASJEDA HRVATSKI NARODNI SABOR

Dana 10.veljače  u Mostaru održati će se 14 sjednica predsjedništva HNS-a  sa predloženim dnevnim redom koji objavljujemo.

poziv-na-14-sjednicu-predsjednistva-hns_10_2_2017-1 

 

Svi članovi predsjedništva imali su mogućnost dostaviti dopunu dnevnog reda.Kao što nam je potvrdio  Mirko Vasilj iz ČAPLJINSKE NEOVISNE STRANKE -Čapljina u srcu , ( jedini član predsjedništva HNS-a iz Čapljine) na dnevno redu će se naći i dopuna dnevnog reda koju su dostavili .

 Položaj braniteljskih udruga proisteklih iz domovinskog rata, i odnos prema njima na lokalnim, kao i višim razinima vlasti.

Zanimljivo će biti na samoj sjednici predsjedništva po ovoj točki dnevnog reda ,jer je općina Čapljina jedina koja se maćehinski odnosi prema stradalnicima i udrugama proisteklim iz domovinskog rata,jedina koja je ukinula mjesečnu naknadu HVIDR-i Čapljina a istovremeno JOB-u (jedinstvenoj organizaciji boraca armije BiH) redovno uplaćuje od 2009 godine a posebno uplate iz 2016 gdje se radi o uplati JOB-u za pomoć svjedocima u predmetu koji se vode protiv hrvata. OVDJE JE RIJEČ O VELEIZDAJI HRVATSKIH  BRANITELJA I NACIONALNOM INTERESU  od strane načelnika općine.
capljina.info

 

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online