SRAMOTA ČAPLJINSKIH VIJEĆNIKA IZ HDZ-a BiH

SRAMOTA ČAPLJINSKIH VIJEĆNIKA IZ HDZ-a BiH

Na današnjoj 3. sjednici Općinskog vijeća Čapljina,  koja je završila burno, donosimo jednu odluku koju nisu podržali vijećnici HDZ-a BiH, a koju je predložila ČAPLJINSKA NEOVISNA STRANKA, da se UDRUGAMA HVIDRA-a, i UDRUGE UDOVICA UPLAĆUJE NOVČANA SREDSTVA  koja su po proračunu predvidjena. OD 8. mjesaca HVIDR-i , a od 7. mjeseca UDRUZI UDOVICA I DJECE POGINULIH BRANITELJA, ukunuta su sva davanja. Samovoljno im je načelnik ukinuo naznaku za sredstva koja im pripadaju.

Zanimljivo je da su protiv odluke kluba vijećnika ČAPLJINSKE NEOVISNE STRANKE glasovali vijećnici HDZ-a BiH,  inače i sami pripadnici udruga.

Vijećnici HDZ-a BiH, ..Miro Jovanović – Lučo, Petar Jurešić,  članovi HVIDR-e Čapljina, te Davor Jelčić i Kristina Bošković  članovi UDRUGE DJECE POGINULIH BRANITELJA su bili protiv ove odluke..(protiv sebe i svojih kolega).

SRAMOTNO ….

 

Kako smo obavješteni cijela sjednica OV je snimana i imati ćemo mogućnost pustiti je na našem  portalu , tako da će te moći po PRVI put pogledati i dati svoj sud.

 

capljina.info

2 komentara

  1. Mozgonja iz mase

    SVI ONI TO SU ZAPRAVO SLIJEPCI ZATOCENICI SVOJIH FUNKCIJA I PROSLOSTI. SPUTANI I SPRIJECENI JEDNI OD DRUGI. NAVIKLI NA STRAH SVOJE NEDOSLJEDNOSTI,LOPOVLUKA, FARIZESTINE I LICIMJERA NEMATE VISE RIJECI ZA OBICNA COVIJEKA.NAMA OBICNIM LJUDIMA JE VAS ZAO , U VAMA NEMA SLOBODE I ZIVOTA

  2. ratni dragovoljac i veteran

    Jeste li svijesni koliko ste jadni? Jeli vas sram? Dokazujete da uvijek može gore i jadnije. Ali tapšanje kreatora nakon sramnog čina je neprocjenjivo. Zdrav čovijek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu, da je član HDZ-a.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online