SPOT KOJI JE DIRNUO HRVATSKU: ‘SVAKA,ALI SVAKA RIJEČ JE ISTINA…SUROVA HRVATSKA STVARNOST…

SPOT KOJI JE DIRNUO HRVATSKU: ‘SVAKA,ALI SVAKA RIJEČ JE ISTINA…SUROVA HRVATSKA STVARNOST…

 

Spot je na facebook stranici Grad Osijek u manje od 24 sata pogledalo 180 000 tisuća ljudi 

Riječ je o video spotu osječkog repera Outsidera pod nazivom „Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj“, kako se zove i hit Daleke obale.

Ali, pjesma je sasvim drugog ugođaja. Outsider, zapravo Robert Ernst, u pjesmi daje pravu istinu, realan život Hrvatske.

Ernst slika istinu o nama – od sukoba navijačkih skupina, ružnih pokliča na stadionima, o “velikim Hrvatima” ovisnim o srpskim narodnjacima…

Tu je riječ i brakovima koji se raspadaju, sukobima političkih stranaka, odlasku mladih…

Zanimljivo da je pjesma nastala još 2013. godine, ali je danas možda još i aktualnija.

pročitajte komentare čitatelja…..

Dubravka Biterski Pavošević ·

Alen Mihelčić Ne gazi mladež po žrtvama…očito ste nešto krivo shvatili!!! Po žrtvama gaze tajkuni, vlada i ostali ratni profiteri. Mladi su bez posla ili rade za minimalac i još uvijek žive kod roditelja, jer nemaju za podstanarstvo, a o stambenom kreditu ne mogu niti sanjati. Mladi ne vide svijetlu budućnost, a želje su im tako razumne i prizemne “da žive samostalno od svoga rada i da si mogu priuštiti svo ono što mladi ljudi u ostalim državama Europe mogu.” Domovina se prema njima ponaša maćehinski, a dobro je samo onima koje su roditelji zaposlili preko veze, pa oni sada pametuju o domoljublju. Svi mi volimo svoju domovinu, samo što oni koji su se nelegalno okoristili njome, misle da je vole više od ostalih i da su upravo oni pozvani da propovijedaju domoljublje. Bolje da šutite!
Damir Kudić ·

koja svrha svega toga i prićanja i plakanja dok nas bogati kradu. zašto još uvijek šutimo i pokorno slušamo kako se trebamo vladati. Mene je sram što sam Hrvat i što sam nažalost branio ovakvu zemlju u kojoj caruje pohlepa i mržnja. Žalosno je što svi sljegaju ramenima kao da se to nikoga ne tiće, žalosno je što vjerujemo njima koji nam uzimaju novac i kruh iz usta, žao mi je što smo naivno prihvatili njihove uvjete života i što NEZNAMO što je dobro za nas i što nam to mora stranac govoriti
Ivo Knežević

Poslušajte ovo političari i neka vas sram bude. Pred izbore obečavate blagostanje za svakokg, a kada se dočepaju vlasti, mjenjaju svoje ljude na položajima i samo mjenjaju zakone po svojoj mjeri da mogu što više nakrasti. Pitamo se dokle ovo?
capljina.info

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online