SJEDNICA OV ČAPLJINA-KRAJ MEDIJSKOM MRAKU!!!

SJEDNICA OV ČAPLJINA-KRAJ MEDIJSKOM MRAKU!!!

EXSKLUZIVNO

Poštovani čitatelji našeg portala, po PRVI PUT u povijesti  našeg grada možete pogledati cijeli tijek sjednice OV Čapljina održane 03.03.2017. godine,  kao što smo Vam i najavili.

Ustupanje ovog video zapisa je EXSKLUZIVNO  .

Odvojite Vaše dragocjeno vrijeme i pogledajte  video zapis cijele sjednice. Zapitajte se kome ste dali svoj glas na prethodnim izborima , zapitajte se također zašto plaćamo vijećnik OV Čapljina koji sjede u klupama i odlučuju o sudbini našeg grada,naše djece i budućnosti svih onih kojima je Čapljina u srcu.

Pitamo se gdje i zašto troše naš novac ??

Rad vijećnika ČAPLJINSKE NEOVISNE STRANKE (dvojice vijećnika)  je došao na naplatu općinskim vlastima i načelniku Vidiću. Pod pritiskom koji traje od prve radne sjednice OV Čapljina( od 14.12.2016.) i traženja da prevoz djece u školstvu bude besplatan , načelnik je KAPITULIRAO, a k tome još MORA VRATITI NOVAC RODITELJIMA za 6 mjeseci uplata za prevoz.

Vraćanje naknada HVIDR-i i UDRUGAMA UDOVICA I DJECE POGINULIH BRANITELJA…..!!!

Osim ovoga pogledajte i rasprave po ostalim točkama dnevnog reda i pogledajte SRAMOTU vijećnika HDZ-a BiH .

 

Kao što su nam u dostavi materijala (vijećnici ČNS)  obrazložili , vladajući (HDZ BiH) je sve pokušao uraditi da ne dozvoli snimanje, ali ipak u OV Čapljina sjede malo pametniji i inteligentniji  vijećnici, koji su proučili zakone o javnom pristupu informacija, STATUTA Općine Čapljina i poslovnika o radu i nisu mogli zabraniti nazočnost snimatelja medija koji oni ne kontroliraju.

Ako ste pogledali prilog , molimo Vas usporedite ga sa izvješćem koje je objavio jedan naš lokalni portal, koji kontrolira Vidić,  i donesite svoj sud (dali Vas obmanjuju)???

 

capljina.info

Jedan komentar

  1. Poštovani, mislim da morate imate stranicu na Facebooku jer današnji protok informacija je puno zastupljeniji na njemu nego zasebnim putem na domenama.
    Ovaj portal zbog ne-konstantnog rada sam je sebi srozao posjećenost i kredibilitet iako ste ispravniji 300% od smeća koje financira mali nebitni doktor.

    Što se tiče događanja u gradu mali narkoman sa prefiksom Dr. sufinancira propalice tipa N.P.., P… i sličnih pod patronatom levata sa značkom Ćorića.

    Gospodo stižu noći mračne i duge, iznenadit će se mnogo kada bič Božiji udari oholice umišljene.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online