SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA ČAPLJINA

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA ČAPLJINA

NAKON  80 DANA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA ČAPLJINA

Uredništvu našeg portala stigla je obavijest ČAPLJINSKE NEOVISNE STRANKE -Čapljina u srcu, da će se 3.sjednica Općinskog vijeća Čapljina održati dana 03.ožujak 2017.godine, s početkom u 10,30 sati, u Općinskoj dvorani (zgrada MUP-a) Čapljina.

Predloženi dnevni red  za ovu sjednicu možete pogledati u dokumentu ispod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klub vijećnika ČAPLJINSKE NEOVISNE STRANKE (ČNS) je predložio i slijedeće točke dnevnog reda, koje kolegij OV Čapljina  nije usvojio, a glasile su:

ČNS-ČAPLJINSKA

NEOVISNA STRANKA

Čapljina u srcu

 

OPĆINA ČAPLJINA

OPĆINSKO VIJEĆE ČAPLJINA

KOLEGIJ OV ČAPLJINA

 

PRIJEDLOG DNEVNOG REDA za 3. Sjednicu OV Čapljina

 

Na temelju članka 47.  Poslovnika Općinskog vijeća Čapljina dostavljamo Vam PRIJEDLOG  za slijedeće točke dnevnog reda koje bi se trebale naći na 3. sjednici OV Čapljina.

 

 1. IZBOR PREDSJEDATELJA OV ČAPLJINA.

 

 1. PRIJEVOZ UČENIKA OSNOVNOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA-SPROVEDBA ODLUKE VLADE HNŽ-a I ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE OD 28.07.2016.godine, KAO I POVRAT NOVCA RODITELJIMA KOJI SU 6 MJESECI PLAĆALI SUFINANCIRANJE ISTOG..

 

 1. REVIZIJA UGOVORA OPĆINE ČAPLJINA I NERETVA ENERGIJA D.O.O.-POVRAT ZEMLJIŠTA  K.Č.202/1 HOTANJ ,U POSJED OPĆINE ČAPLJINA.

 

 1. POVRAT MJESEČNIH SREDSTAVA  UDRUGAMA:  HVIDRA-a, UDRUZI UDOVICA I DJECE POGINULIH BRANITELJA OPĆINE ČAPLJINA, A KOJA SU IM OBUSTAVLJENA OD STRANE OPĆINE ČAPLJINA.

 

 1. OČITOVANJE KOMISIJE ZA STATUTARNOPRAVNA  PITANJA :

– Kršenje Poslovnika o radu OV Čapljina na 2. Sjednici OV Čapljina po dostavljenom zahtjevu – mišljenje o POVREDI čl.. 77. Poslovnika o radu OV Čapljina

– Kršenje Statuta općine Čapljina na 2. Sjednici OV Čapljina- mišljenje o POVREDI čl-98. Statuta općine Čapljina.

 

 1.   IZBOR POVJERENSTAVA MZ U OPĆINI ČAPLJINA-OBAVIJEST O VREMENU IZBORA MINIMALNO 7 DANA RANIJE,A OBAVEZNO PUTEM MEDIJA – RADIO POSTAJA ČAPLJINA.

S štovanjem,

Čapljina, 24.02.2017. godine.

Dostavljeno:

 • Naslovu
 • Arhiva ČNS-a

Čapljinska neovisna stranka

Čapljina u srcu

Predsjednik kluba vijećnika:

Mirko Vasilj

 

Kako su nam u svom dopisu i poslali , vijećnici ČNS-a će ustrajati u predlaganju i donošenju najboljih odluka za što bolji i kvalitetniji život svih građana, kao i ukazivati na pogreške struktura vlasti .Tu upornost, kao i njihov rad, ovih dana će najbolje osjetiti svi roditelji koji su plaćali kartu za prijevoz  svoje djece u osnovnoškolskom obrazovanju, jer od sada, taj prijevoz biti će besplstan.

Kako iz prijedloga dnevnog reda s njihove strane možemo i vidjeti,  tražiti će i povrat do sada uplaćenog novca roditeljima te djece.

Pozivaju i sve građane Čapljine, da svoje potrebe, prijedloge kao i sugestije, za koje žele da se nađu na sjednici OV Čapljina, dostave putem maila-a, na njihovu službenu adresu stranke  : cnscapljinausrcu@gmail.com

Također pozivaju sve građane koji žele prisustvovati sjednicama OV Čapljina, da se jave putem mail-a kako bi i mogli prijaviti da nazoče,  što nalaže statut i poslovnik o radu OV Čapljina.

capljina.info

3 komentara

 1. Momci, sve pohvale. Samo ustrajte u svom radu.

 2. Mozgonja iz mase

  G.VIDICU ISPOD KOJIH STE STOLOVA “ŠVEDSKI” ILI “OKRUGLI”POSTAVILI SVIJETLO DA GA VISE NIKO NE VIDI.

 3. Mozgonja iz mase

  OJ CAPLJINO MOJ RODNI GRADE ZAPAD TI DJECU KRADE.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online