Netko ipak laže!  – Priopćenje za javnost Udruge djece hrvatskih branitelja poginulih i nestalih u Domovinskom ratu općine Čapljina

Netko ipak laže! – Priopćenje za javnost Udruge djece hrvatskih branitelja poginulih i nestalih u Domovinskom ratu općine Čapljina

Čitateljima capljina.info donosimo priopćenje za javnost i demant na tvrdnje sa sjednice održane 15.03.2017.god u zgradi Općine Čapljina između načelnika Smiljana Vidića i jednog dijela udruga proisteklih iz Domovinskog rata sa područja Općine Čapljina u kojima se negira postojanje Udruge djece hrvatskih branitelja poginulih i nestalih u Domovinskom ratu. Osim priopćenja i demanta kao dokaz postojanja šalju nam i isječak iz novinskog članka, te skenirane dokumente.

Klikom na priopćenje otvara vam se isto u pdf formatu:

Download the PDF file .

Na osnivačkoj skupštini Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja općine Čapljina po izlasku za govornivu i prije samog obraćanja načelnik Vidić je pustio suze jer se, kako je kasnije rekao, prisjetio svojih poginulih suboraca čija su djeca danas ispred njega u klupama….

A tko ipak laže prosudite sami kada pogledate video prilog:

Jedan komentar

  1. Fuuuujjjj, koji licemjerac, a nista bolji od njega nisu ni oni koji mu daju podrsku, u prvom redu Jakisa Simovic. Jakisa je zaboravio 2008 godinu i poplavu optuzbi na racun tadasnjeg kandidata za nacelnika, a danasnjeg aktualnog nacelnika opcine Smiljana Vidica, kako su ljudi jadni i ljigavi. Danas se drze pod ruku i zajednicki pokusavaju obmanuti javnost, ne libeci se da i danas kopaju po ranjenim srcima neduzne djece poginulih branitelja. Imate li obraz, imate li imalo karaktera, ima te li svoju djecu?! Za osobni interes, u stanju ste prodati i ono najsvetije, ono sto se krvlju stvaralo, ali to vama nije sveto. Vi ste jednostavno jadni i bijedni, lazovi, gnjusni manipulatori, a kao takvi, na ponos i diku onima koji vas biraju. Zar moze biti veceg zlocina od ovoga koji vi radite, a sve pod plastom velikih hrvata, koristeci najosjetljiviju udrugu Djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Vi ste moralna vertikala svih onih koji vas biraju i postavljaju da sa svojih pozicija manipulirate capljinskim pukom. Dali vas je imalo sram, ili kao i u ovakvim prigodama zaprljanom obucom gazite po grobovima velikh domoljuba, a njihovu ucviljenu djecu ostavljate na milost i nemilost i ne marite kako ce prezivjeti, samo da bi sebi i svojim podobnicima priustili lagodan zivot.
    Tko vam vise ikada moze vjerovati. Vasi ciljevi nisu hrvatski interesi, vas cilj je unistenje i raseljavanje sveg sto nosi hrvatski predznak, a po nalogu i ideji veliko udbaske politike i njihovih protagonista. Da imate imalo karaktera, sami bi sebi presudili, ali nemate, zato hocete da sudite nevinoj djeci poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Sada je bitno da ste nasli zajednicke interese.
    SRAM NEKA VAS BUDE SMILJANE I JAKISA, kao i ostale koji podrzavaju ovakvu politiku.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online