Poziv na predizborni skup Milenka Soče, nezavisnog kandidata za načelnika Općine Čapljina

Poziv na predizborni skup Milenka Soče, nezavisnog kandidata za načelnika Općine Čapljina

Poštovani,
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas, Vašu obitelj i prijatelje na središnji predizborni skup nezavisnog kandidata za načelnika Općine Čapljina Milenka Soče i Koalicije Za Čapljinu ZAJEDNO.
Skup će se održati u velikoj dvorani Hotela Mogorjelo u petak 30. rujna 2016. godine sa početkom u 18:00 sati.
Skupu će između ostalih gostiju nazočiti i general Željko Glasnović, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske.
Radujemo se Vašem dolasku.
Izborni stožer

16 komentara

 1. Soce je vec pobjedio!

 2. Palac gore za Capljina info, pobjedili ste dugogodisnju medijsku blokadu u Capljini!

 3. Haha žao mi je ovih pojedinih jadnika, otpadnika iz HDZ BIH, sada članova Devedesetke , došli su do toga da sami pišu članke i u komentarima hvale iste. Pričaju o pobjedi u koju ni sami ne vjeruju. I pošto ste razbili tu blokadu, obavijestite ljude tko je Soči bio zapovjednik, ako je pročitao u papirima.

 4. Osobe koje se busaju domoljubljem osuđuju Soču što je bio na skupu SDA-SBB, a isti su Glasovali za B.Ljubića naspram generala Glasnovića, koji nema niti jedne mrlje. To se naziva licemjerstvo. Zar on nije bio u Armiji, a Soče U HVO-u. Toliko o domoljubljublju HDZ-ovaca. Soče je već pobjedio po svim pokazateljima s terena. Prolazi polako vrijeme ulizica, a pogotovu politički formiranih udruga proisteklih iz domovinskog rata, koji su usput tamo samo iz osobnih materijalnih povlastica. Pa valjda ovdje svatko sve zna.

 5. Problem je sto je VIDIC MAL, a SOCE VELIK, to se pokazalo sinoc u emisiji. Ne mislim na fizicku velicinu, nego na ljudsku. A ako cemo i fizicki. Hercegovinu i Capljinu valjano moze predstavljat Soce. Covjek slici na odrasla muskarca. Naravno da ne vrijedjam ljude niskog rasta koji svakako mogu biti i veliki, ali ovdje nije taj slucaj. Malesan u svakom smislu…

  • To su valjda argumenti oporbe za promjenu vlasti. Niti imate kapacitet, niti sposobnost da se uopće nazivate oporbom. Cijeli se program svodi na neke propagandne filmice, loše totalno, što i nije neko iznenađenje

 6. Dobro je za Capljinu da je Soce stabilan covjek, nije vodjen emocijama i strascu, nego razumom, pa nece bit revansist. Ugasit ce ove podjele i svadje.

 7. Gdje macka pravi predizborni skup?! U misijoj rupi negdje?!

 8. Evalaaaaaaaaaaaaa Nediljkooooo pismooo moje!!! Sliko moja!!!!

 9. Idemo dobri ljudi, otvorite oci i usi…tlo je u zadnjih 5 godina otisao van granica Hercegovine u neku normalnu drzavu-sredinu on zna i vidi sta su nam ovdje ucinili.

  Smiljane sve nastranu… Ali vjeruj dragi moj Gospod broji suze cestitih ljudi koji zbog vas zemaljskih umisljenih velicina teku.

  Nasa Capljini je obucena u ludjacku kosalju…

  Kao da normlana stavite u psihijatrisku ustanovu i govorite mu da je u redu i da mu je tu mjesto.

  E pa nije u redu ljudi… Dok cestita srca barem malo ne bude ovdje nece biti nade.

  Vidic je sociopat koji komplekse djetinjstva lijeci zatrpavajuci rupu unutar sebe zemaljskom prividnom vlascu a u pola opcine kuce bez svijetla.

  Dragi moj u zabludi zivis,slijep kraj ociju i gluh kraj usiju.

  Kada vidim tko sule To danas Pita srce mi se steze ne zato sto sam ja netko i nesto…nego zato sto znam da su oni nista.

  Bog i hrvati braco i sestre.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online