PODSJETNIK ….VIDIĆ SMILJANA

PODSJETNIK ….VIDIĆ SMILJANA

DJELA,

ne obećanja!

Prije točno godinu dana objavili smo novogodišnju čestitku Vidić Smiljana načelnika općine Čapljina upućena  svim pravnim subjektima u općini , sa izmjenjenim (uvećanim ) iznosom  uplata za komunalnu naknadu , u narodu poznata SMILJANIJA .

Sa tim katastrofalnim potezom , mnogu nisi mogli izvršiti uplatu (jedan broj je prestao sa radom) neki su uplatu  izvršili nakon opomena za tužbu , blokade računa…

Zapitati se zašto je taj “namet” trebao znajući da Čapljinsko gospodarstvo je na samom dnu u BiH..što pokazuje statistika, kao i da je općina Čapljina najzaduženija općina u federaciji..(izvor parlament FBiH).

Da je statistika točna pokazuje i to da su prihodi od direktnih poreza (za 2016 godinu) cca 4.000.000,00 KM, a samo za plaće uposlenika u općinskim strukturama izdvojilo se 3.200.000,00 . Skoro 80% prihoda od poreza ide za plaće uposlenika.

gospodarstvenici-1

 

Objava iz siječnja 2015

Načelnikova novogodišnja odluka- povećanje komunalnih naknada

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Čapljina, održanoj u utorak 22. prosinca 2015. godine samo tri dana prije Božića i poslije večere s gospodarstvenicima s 20 glasova ZA, jednim protiv i jednim suzdržanim, na prijedlog načelnika usvojena je Odluka o utvrđivanju općinske komunalne naknade na istaknutu tvrtku. Na ovaj se način uz većinsku podršku vijećnika HDZ-a i dalje građani ove općine koriste kao bankomat uz povećanje naknada i do 1500%.

gospodarstvenici

new 12new 123new 1234Načelnikova novogodišnja odluka- povećanje komunalnih naknadanew12345

capljina.info

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online