NIJE SKEČ: Novo čudo u Čapljini (Domanovići)

NIJE SKEČ: Novo čudo u Čapljini (Domanovići)

 

Prilikom predstavljanja listi za općinsko vijeće Čapljine, nositelj liste trenutno vladajuće stranke HDZ-a,  gospodin Pero Knežević, javno je, na upit jednog slušatelja, putem valova radio postaje Čapljina, izjavio kako je NOVAC NAMIJENJEN ZA OBNOVU ŠKOLE U DOMANOVIĆIMA – NEGDJE ZALUTAO. Radi se o iznosu od nekih cca 290.000,00 KM

Članovi mladeži HDZ-a, predvođeni aktivisticom Ivnom Šimunović, zadnjih par dana intenzivno su tragali i pretraživali raslinje pored puta, kao i sva okolna naselja ne bi li ga našli. BEZUSPJEŠNO!

Iz povjerljivih izvora doznajemo da će se ovih dana u potragu uključiti i čapljinski ronioci, a sve s jednim ciljem: ZALUTALI NOVAC MORA SE PRONAĆI.

Mještani mjesne zajednice Domanovići, duboko su zabrinuti zbog zalutalog novca.

Kontaktirali smo stručnjake iz raznih oblasti djelovanja i rada, i njihova dijagnoza je MOGUĆNOST DOLASKA „AUSTRALSKOG SINDROMA“ na naše prostore. Naime, u ranim devedesetim, Stjepanu Mesiću je prilikom posjeta hrvatskoj dijaspori u Australiji isto tako NEGDJE ZALUTAO – JEDAN ČEK od 50.000 dolara, za kojim se i danas traga.

DJELA, NE OBEĆANJA! DOSTOJANSTVENO!

N.Puljić

 

VIDEO:

 

 

Jedan komentar

  1. Valja ime autora nema toh novca. 🙂

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online