Mjesna zajednica Tasovčići pod istragom Tužiteljstva HNŽ-e i Federalne uprave policije

Mjesna zajednica Tasovčići pod istragom Tužiteljstva HNŽ-e i Federalne uprave policije

Da se i jedna mjesna zajednica može naći pod istragom Tužiteljstva HNŽ-e i Federalne uprave policije u Sarajevu, dokaz je mjesna zajednica Tasovčići. U više navrata smo objavljivali pisma Nikole Vegara, bivšeg i “silom” smijenjenog predsjednika gore navedene mjesne zajednice, u kojima upoznaje čapljinsku javnost s nezakonitim radnjama u ovom dijelu općine. Ovom prilikom prenosimo  pismo gospodina Nikole Vegara upućeno načelniku Smiljanu Vidiću kao i nalog Tužiteljstva HNŽ-e Federalnoj upravi policije.

Capljina.info

pismo-1-page-001

pismo-23-page-001

pismo-23-page-002

pismo-4-page-001document-page-001-2

 

 

6 komentara

 1. Nikola BRAVO,svaka čast.
  Ti si svijetli primjer čovjeka koji je slobodan, čovjeka koji je dao svoju mladost da ovi lopovi vladaju.
  Bio si kao pripadnik HVO-a zarobljen i nisi se prodao. Bog sa tobom je imao planove.
  Zato ti želim ustrajnost do kraja i ne samo da dokažeš sve gore navedeno već da vidić i ostali lopovi odgovaraju.
  Svako dobro ti želim…

 2. Zasto gosp. Nikola Vegar ne pođe od početa pa ne kaže koju riječ o svojoj “ratničkoj” proslosti 1991. godine i zadužuje vojni snajper koji je kupljen hrvatskim novcem, da bi isti odmah poklonio svome zetu srbinu jer su oni u Tasovčićima bili “slabo naoružani”. Prije početa agresije Tasovčića Nikola Vegar je u Trebižat prevezao svu mehanizaciju, kamion, traktore, frezu i dr. Možda je slučajno bio dobro informiran o dolasku rezervista i ostalih, za razliku od ostalih mjestana kojima je u selu ostala sva imovina koja je do temelja opljačkana. Nakon početka oružanog sukoba Nikola se snjestio Trebižet gdje je svojom mehanizacijom obrađivao njive, naravno uz dobru novčanu naknadu, a to će potvrditi i mnogi mjestani Trebižeta. O ratnim zaslugama navedenog gospodina mogli bi pisati jos mnogo toga, ali ostavljam nesto materijala da to dopune njegovi suborci iz Demokratske fronte.

 3. Branitelj Čapljine

  Ivooo…, iz svojih usta izvadi jezik Smiljana Vidića…, lažeš kao i on.

 4. ivo ,ti ocito nisi bio na ovim prostorima za vrijeme rata kad tako pricas o Nikoli koji je krvario za hrvatski narod sa Ćemeras Zlatanom KUKOM.Ocito da si setao ulicama Frankfurta te daleke 92-ge godine.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online