Lokalni izbori: Predstavljanje Čapljinske neovisne stranke na Radio postaji Čapljina

Lokalni izbori: Predstavljanje Čapljinske neovisne stranke na Radio postaji Čapljina

 

 

 

9 komentara

 1. Želim ovim putem pozdraviti gosp. MirkaVasilja i dati podršku njemu i njegovoj listi za OV Čapljina.
  Gledala sam prije par večeri sučeljavanje na NAŠOJ TV i mišljenja sam kao i većine mojih susjeda da je gosp. Mirko Vasilj ostavio najbolji dojam , svi ostali kandidati su daleko od njega. Posebno gosp. Knežević koji je zalutao cijelu večer.
  Molila bi Vas ako je moguće da objavite snimak sučeljavanja dase može pogledati jer nama U Bobanovom je puna kapasvega, laži prevara iskorištavanja . Mi služimo samo za glasovanje i to do sada za HDZ.
  Sve su nas prevarili i zato želim da svi vide šta pričaju i obećavaju.
  Gosp. Mirko Vasilj treba dobiti priliku kao i njegova stranka -ČAPLJINSKA NEOVISNA STRANKA-
  Bog neka Vas čuva.

 2. @Mara-Bobanovo. Ovo je tako inteligentno i sofisticirano sročeno da ja nikada ne bih rekao da sam sebi pišem. Ka tome je još i uvjerljivo, tako da je poljuljalo moje opredjeljenje da za nekoga drugog glasam

 3. Je,je bas je ostavio mirko dobar dojam.narocito kad je rekao da je gospodin soce najbolji gospodarstvenik u opcini,a plantaze najbolja firma. Ne znam je li mirko cuo za Bakalar komerc. Mozda i nije? Sta vi mislite?

  • Koliko znam on radi u Bakalara. Al’ o tome nek razmislja Branko Bakalar kakvi su mu djelatnici… stavio ispred svog poslodavca covjeka koji tri place godisnje podijeli.

  • A garant nije čuo. Da mirko ima išta u glavi znao bi da je zgrada opcine najbolja firma u u Čapljini. Privatna firna, naravno ?. Zar ne JOZO? Bakalar komerc, kao i mirko , su pi..e Trebižaćke. ZNA SE ko je najjači u gradu. Dr. Vidić…., alles.

 4. Lijepo je pustiti da ljudi komentiraju, ali ovakvima s razinom IQ do max. 20, poput Joze i Allesa….., za njih treba zamoliti Jakišu da dopusti komentare na onome portalu tamo. Pa nek se isćeife na domaćem terenu. Nek tikva nadje čepinu.

 5. Sta je gjuro,soce ti ga gjurne.nek si ti bistar.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online