ISTINA O UPLATAMA SMILJANA VIDIĆA

ISTINA O UPLATAMA SMILJANA VIDIĆA

ODGOVOR NA LAŽI I OBMANE  NAČELNIKA VIDIĆA IZNESENE U VEČERNJEM LISTU

Na stranici 25 Večernjeg lista od dana 22.03.2017. godine , prenosimo  DEMANT i ODGOVOR gosp. Natka Bitange.

 

 

Pošto sam posljednjih dana prozvan kao osoba koja se bavi kriminalnim radnjama i osoba koja je počinila kazneno djelo, te kao takav bi po mišljenju općinske vlasti u Čapljini trebao i odgovarati pred sudom BiH, osjećam ljudsku i moralnu potrebu dati priopćenje za javnost, i sve građane općine Čapljina upoznati s stvarnom i istinitom situacijom.

U plaćenom  članku od strane načelnika općine Čapljina i njegovih suradnika, objavljenom 20.03.2017. godine u Večernjem listu na stranici broj…( 41) ,kao i na čapljinskom  portalu ,okarakteriziran  sam kao osoba koja se bavi nelegalnim radnjama, i koja želi obmanuti čapljinsku javnost, čak što više, proizvesti nerede u Čapljini, kako bi se od Čapljine stvorio slučaj, kao u Stocu, kako se navelo u ranijim natpisima po medijima. Prozvan sam i kao osoba koja je uzela općinski novac za sebe, a nije ga podijelila svojim Bošnjacima.

Kao prvo, želim istaknuti da „sporni“ dokument s Vakufske banke, objavljen u plaćenom oglasu „ večernji list „od 20.03.2017 na stranici 41, kao i uplata od strane općine Čapljina prema JOB-u, izvršena je 14.03.2016. godine, a ne 2015. godine kako je navedeno u ovom plaćenom članku.Ovo i sve ostalo što je navedeno u tom članku je čista izmišljotina,samo da bi gosp. Smiljan Vidić oprao sebe pred pojedinim, njemu odanim, HRVATSKIM udrugama iz domovinskog rata.Takođe je gnusna i najpodlija laž da je gosp. Šime Doko dobio od mene taj dokument.

Međutim, to je najmanje bitan dio čitave priče s kojom me se želi prikazati kao nečasnu osobu koja potkrada svoj narod. Ako je borba za interese Bošnjaka u općini Čapljina kriminal, i kazneno djelo, onda ću s ponosom nositi etiketu kriminalca koja  mi se stavlja na teret. Sav svoj dugogodišnji rad, posvetio sam prije svega borbi za interese Bošnjaka u općini Čapljina, ali i svih drugih naroda koji ovdje žive. Pošto ničiju dobrotu ne valja kriti, moram istaknuti i svesrdnu višegodišnju pomoć općinskih vlasti u Čapljini , prije svega načelnika općine gosp. Smiljana Vidića . Na većinu mojih zahtjeva pozitivno je odgovorio i uplaćaivo novac na račun JOB-a, za određene manifestacije. Napomenuti ću samo neke od manifestacija koje je iskreno pomogao,i znao u koju svrhu se novac uplaćiva, a za koje i posjedujem uplatnice:

  • Sufinanciranje snimanja filma „ HERCEG BOSNA-ZLOČIN I KAZNA“
  • Obilježavanje godišnjice stradanja Bošnjaka u logoru Dretelj i Gabela.
  • Financiranje prevoza za obilježavanje godišnjica u Srebrenici…
  • Uplate JOB-u za pomoć pripadnicima našeg udruženja po raznim osnovama

Po meni, osnovni razlog je skretanje pozornosti sa bitnih stvari koje se dešavaju u zadnje vrijeme u općini Čapljina , a odnose se na  više milijunski kriminal, koji je počinila aktualna vlast, protiv koje se vode istražne radnje u županijskom tužilaštvu u Mostaru.Ovo je također pokušaj zataškavanja svih terorističkih dijela, kao što su paljevine automobila, podmetanje eksplozivnih naprava ,uništavanje privatne imovine i pokušaja zastrašivanja.

Ni sam ne znam kome je u interesu stvarati animozitet između Bošnjačkog naroda i većinskog Hrvatskog u općini Čapljina. Upravo iz ovih razloga, želja mi je prvo sprati ljagu s svog imena, koja mi je  objavom plaćenog članka u večernjem listu zlonamjerno nametnuta.

Ovim priopćenjem želim da se podignute tenzije apsolutno smire i spuste, u cilju što boljeg suživota u našoj općini Čapljina.

 

Uplatnice u prilogu:

 

Download the PDF file .

Natko Bitanga

preuzeto:večernji list

capljina.info

Jedan komentar

  1. Neka tebe Jeliću u Hrvatskoj, od tamo vapaje ovoj bagri nastavi, a vas šestorica trunite u Haagu doživotno. Ko vas j..e, mi ćemo nastaviti plaćati optužbe protiv vas. Bravo vidiću, sjeme ti se zatrlo izdajničko.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online