IPAK JE PRAVDA ZADOVOLJENA

IPAK JE PRAVDA ZADOVOLJENA

OBAVIJEST-POZIV RODITELJIMA DJECE KOJA KORISTE JAVNI PRIJEVOZ U OSNOVNE ŠKOLE NA PODRUČJU OPĆINE ČAPLJINA

KAPITULACIJA SMILJANA VIDIĆA

 

Čapljina,27.03.2017.

Nakon četiri (4) mjeseca PRAVDA je ipak ZADOVOLJENA.

Na prvoj radnoj sjednici Općinskog vijeća Čapljina koja je održana 14.12.2016. godine ,vijećnici ČAPLJINSKE NEOVISNE STRANKE  (ČNS) Čapljina u srcu su predložili pod točkom dnevnog reda provođenje ZAKONA o besplatnom prijevozu učenika u osnovnoškolskom obrazovanju na području Općine Čapljina.

Vijećnici vladujućeg HDZ-a BiH su bili PROTIV  uvrštavanja u dnevni red koju su predložili vijećnici ČNS-a. U izjavi načelnika općine koju je  dao NAŠOJ TV može  vidjeti da im nije namjera sprovesti zakon kao i izvršiti povrat uplata za prevoz učenika.

Na incijativu vijećnika ČNS-a Čapljina u srcu (MirkaVasilja i Pere Previšića),  koji su se obratili i resornom ministru gosp. Hadžoviću ,OHR-u , OSC-e  te OMBUDSMANU za ljudska prava u Mostaru, kao i putem javnog RTV servisa FTV,  obavijestili javnost o zbivanjima na području Općine Čapljina vezano za ovu problematiku.

U prilogu koji možete pogledati, a koji je snimljen  dana 04.02.2017.god., načelnik Vidić negira krivnju, kao i da je nemoguće izvršiti povrat novca za plaćanje karata koji su roditelji djece platili za protekli period, odnosno od 01.09.2016. godine.

 

Pogledajte video prilog….

Općina Čapljina jedina je u Hercegovačko-neretvanskom kantonu koja ne poštuje Zakon o osnovnom odgoju i obrazovanju, tvrde vijećnici Čapljinske nezavisne stranke "Čapljina u srcu". Naime, izmjenama i dopunama tog zakona definisano je da je prijevoz učenika u osnovnim školama isključivo u nadležnosti lokalne samouprave. Općina Čapljina, ističu, taj zakon ne poštuje, te prijevoz čapljinskih školaraca i u drugom polugodištu plaćaju roditelji. Više na: www.federalna.ba/bhs/vijest/192601

Posted by federalna.ba on 4. veljače 2017

 

IPAK JE POD PRITISKOM SVE MOGUĆE!!!

 

Download the PDF file .

 

Iz ovog dokumenta je sve vidljivo….sami prosudite ….

 

Čapljinska javnost ovih dana je zgrožena iznošenjem neistina i negiranja načelnika Vidića po mnogim pitanjima ( obustavi davanja udrugama, iznošenja neistina o uplatama JOB-u, financiranje filma HERCEG BOSNA -ZLOČIN I KAZNA………….), a tko zna šta će još ugledati svijetlo dana?!

Bitno je da se upornost i rad ZA OPĆE DOBRO građana Čapljine isplati i da je BESPLATAN PRIJEVOZ  za sve učenike u osnovnim školama na području Općine Čapljina, kao i POVRAT novca koji je nezakonito naplaćivan.

Kontaktirali smo vijećnike ČNS-e , i zatražili da nam  komentiraju ovu današnju odluku…

 NAJBITNIJE je da se novac vrati roditeljima ,  naš rad i trud  urodio je plodom..danas smo SRETNI što smo uspjeli , jer smo od prvog trenutka govorili ISTINU , za sve traženo imali dokumente kao i zakon koji se MORA poštovati.Mi smo dobili mandat od građana Čapljine i  želimo opravdati ukazano nam povjerenje, štititi interesi svih i SLUŽITI svim građanima Čapljine, a ne vladati i sprovoditi samovolju.Tako ćemo i dalje nastaviti jer znamo da smo na ispravnom putu.

Roditeljima djece će dobro doći ovaj novac koji im je nezakonito naplaćivan od strane općinske vlasti.

 

capljina.info

 

5 komentara

 1. J…m m…r i vama i pravdi

  • Molimo Vas da u komentarima ne koristite nepristojne riječi. Izrazite svoje mišljenje, barem to ovdje možete, ali bez vrijedjanja.

 2. K’o da su neki malo nervozni? ANONIMNO…., je s’ to ti neki j…č?

 3. Vi iz Čapljinske stranke ste stvarno pretjerali. Prošlo je samo 4 mjeseca od vašeg rada u općinsko vijeću a već ste izuli iz cipela malog Smiljanića…dajte molim vas smanjite malo pritisak,puknuti će.

 4. Meni ovdje ništa nije jasno…………….

  1. Vidić krao novac od roditelja?
  2. Negirao da imaju pravo na besplatan prijevoz?
  3. Izjavio da novac neće vratiti ?

  4. Sada odjednom imaju pravo na besplatan prijevoz i povrat novca?!
  5. Novac će vratiti Općina Čapljina?

  Tko je ovdje lud…..i dali će itko odgovarati za ovo????

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online