HVIDR-a ČAPLJINA POTVRDILA ISTINU

HVIDR-a ČAPLJINA POTVRDILA ISTINU

HVALA VIJEĆNICIMA  MIRKU VASILJU I PERI PREVIŠIĆU NA IZNESENOJ ISTINI O ČAPLJINI.

Danas, 17.03.2017, je održan sastanak Predsjedništva nadzornog odbora i predsjednika županijske HVIDR-e u Čapljini. Sve što se tiče HVIDR-e što je objavljeno na snimcima Općinskog vijeća i Bujice je točno i istinito. Mišljenja smo da je načelnik imao pogrešne savjetnike što se tiče branitelja.

Inicirati sastanak s načelnikom cijelog predsjedništava i pokušati razgovorom riješiti problem, jer se mora riješiti da se ne bi prelilo i na druge općine.

Ne tražimo puno, ne oduzimate nam čast i ponos.

Stoji u priopćenju HVDR-e Čapljina

Navedenim priopćenjem  HVIDR-a Čapljina potvrđuje da su vijećnici ČNS-a  Pero Previšić i Mirko Vasilj govorili ISTINU i s pravom se borili za UDRUGU ,ukazujući na nepravilnosti i ne zakonitosti aktualne vlasti.

Nizom događanja posljednjih dana istina se pokušala zataškati i okrenuti u drugom smjeru.

Sad je posve jasno da je aktualna vlast izgubila sve konce  i doticaj sa braniteljskom populacijom , te u interesu čuvanja svojih stolica iznosili neistine na račun spomenutih vijećnika koji su potaknuli konačno rješavanje  situacije  braniteljske populacije na prostoru Čapljine.

Ono što je žalosno da je dio branitelja sudjelovao  u OBMANI koju je izvela općinska vlast, te su tek po završetku priopćenja i u razgovoru sa svojim kolegama braniteljima shvatili što su uradili.

Kako saznajemo iz središnjice ČNS-a obećali su daljnju borbu za HRVATSKE BRANITELJE sa novim materijalima koji će u potpunosti rasvijetliti istinu o aktualnim događajima u Čapljini.

 

capljina.info

 

 

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online