HDZ1990 odgovorio Bariši Čolaku – Na koliko stolica sjedite i za čiju interesnu skupinu radite?

HDZ1990 odgovorio Bariši Čolaku – Na koliko stolica sjedite i za čiju interesnu skupinu radite?

ODGOVOR BAKIROVIM I DODIKOVIM PARTNERIMA

TRAVNIK – Županijski odbor HDZ-a 1990 Središnja Bosna oštro osuđuje nistine i manipulacije Bariše Čolaka, visokoga dužnosnika HDZ-a BIH koje je iznio u domaćim medijima, s ključnom prijetećeom porukom da „HDZ 1990 ne može više sjediti na dvije stolice“.

I ta je sramna prijetnja zapravo pokazatelj bahatosti i nadmenosti koju Čolak i njegova stranka godinama demonstriraju u Hrvatskome narodnome saboru. Zbog takvoga poliitčkoga nasilja u HDZ-u 1990 a i u nekim drugim strankama i krugovima izvan HNS-a se to privatizirano tijelo i tretira kao jednostranačka nevladina organizacija u kojoj se provodi jednoumlje HDZ-a BiH. Razumijem da Vas je strah što bi stranačka tijela u „devedesetki“ možda mogla donijeti odluku o izlasku stranke iz HNS-a, ali bi bilo korektno da u svojim istupima pokažaete barem malo ljudskosti i argumenata.

Pa upravo vi gosp. Čolak i HDZ BiH sjedite godinama, ne na dvije nego na pet stolica obmanjujući javnost i dovodite Hrvate u zabludu i stanje raspamećenosti a mlade ljude progonite iz ove zemlje u inozemstvo.

Zajedno s vašim predsjednikom sjedite na stolici kod suflera Milorada Dodika, predsjednika RS-a s „crne američke liste“ koji vas savjetuje kako ćete ići dalje od Europe i NATO saveza. Hdz 1990 je protiv toga!

Sjedite na stolici sa SDA i Bakirom Izetbegovićem već dvadeset dvije godine i vladate ovom zemljom iz koje narod nestaje. HDZ 1990 je protiv toga!

Pravite vještačke krize sa SDA i na govoru mržnje i širenja mržnje, naročito po Središnpj Bosni opstajete na vlasti. Ne možete više Hrvatima podvaljivati floskulu o „hrvatskome jejdinstvu“ a pri tome ne provodite nijednu deklaraciju HNS-a jer ga smatrate samo kao sredstvo za uništenje i HDZ 1990 i drugih hrvatskih stranaka.

Cinično je gosp.Čolak da Vi kao iskusni političar, koji godinama sjedi na nekoliko stolica, od čega Hrvati čak niti u Hercegovini, nisu imali posebne koristi, govorite, zapravo podvaljujete neistinu da se odluke u HNS-u donose konsenzusom kad u te bijedne poruke više nitko ne vjeruje i kad se svi Hrvati koji nisu vaši slijepi sljedbenici i nisu na vašim platnim spiskovima zgražaju na takvim bedastoćama jer se zna da ni jedna odluka na HNS-u nije donesena na demokratski nego na nasilnički način po diktatu vaše stranke i vašega vođe. Upravo je HDZ 1990 protiv toga!

Nažalost, uspjeli ste u sramnoj taktici da urušite jedinstvo Hrvata u Srednjoj Bosni jer ste izigrali sve predizborne dogovore u Srednjoj Bosni koji su se desili na prošlim lokalnim razinama s ciljem grabljenja načelničkih pozicija.

Na koncu Vas, koji ste pod šapom „druga“ Dragana Čovića molimo kad već NE želite pomoći Hrvatima srednje Bosne da nas barem ostavite na miru, jer dovoljno ste nam lošeg učinili i uništili da poslije svega nema potrebe da se još dokazujete JEFTINIM POLITIČKIM spinovima.

HDZ 1990 ŽSB, za razliku od vas, nema druge alternative ni u bošnjačkim ni u srpskim interesnim skupinama nego želimo da iskrenim dijalogu sa svima u BiH gradimo bolju.

capljina.info

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online