GLASNOVIĆ: Izravno su me iz HDZ-a lagali, a lažljivcu ne treba vjerovati ni kada istinu govori!

GLASNOVIĆ: Izravno su me iz HDZ-a lagali, a lažljivcu ne treba vjerovati ni kada istinu govori!

ZAGREB – Saborski zastupnik Željko Glasnović u Hrvatskom saboru je komentirao situaciju u državi, moguće preslagivanje i prijevremene parlamentarne izbore. Prenosimo njegov razgovor za N1 televiziju:

Na pitanje kako vidi ovu situaciju u Vladi, Glasnović je rekao:

“Ova se situacija razvija, nitko ne zna kako će se rasplesti. Ovakva pravna i ustavna kaljuža nikome ne odgovara. Jedino što u politici nije dozvoljeno je da se u krevetu nađete s živim muškarcem ili mrtvom ženom – ovo je još gore od toga. Politika bez morala, kao da se trguje na konjskom sajmu ili u javnoj kući u Parizu u 19. stoljeću”.

O njegovoj suradnji s HDZ-om koji ide s Pupovcem, Glasnović smatra da ima odgovornost te da nije u pitanju ego i taština.

“Vidim da je narod prevaren, ovih 20 godina nije riješeno nijedno važno pitanje, imamo pravnu kaljužu, isključenu dijasporu, stotine tisuća neriješenih pravnih predmeta, neriješena pitanja HVO-a. Još nije došlo do katarze”, rekao je.

U slučaju da dođe do raspuštanja Sabora, Glasnović kaže da mu je svejedno bi li oni bili u srpnju ili najesen.

Odluku HDZ-a i premijera Plenkovića, Glasnović je doživio ovako:

“Govorili su da neće ići u koaliciju, meni su izravno lagali. Kako možete surađivati, to je nemoguće. Kao vojnik… Mislim, možete lagati, ovo je kao ’92., ali se boj preselio na drugo bojno polje. Ima poslovica koja govori da ne možeš lažljivcu vjerovati ni kad govori istinu”.

Dodao je da je neizvjesno bi li sada formirao stranku.

“Bog je gospodar povijesti i ako čovjek ne poštuje svoju savjest može uzeti komad konopa i baciti se sa Savskog mosta” – zaključio je Glasnović.

capljina.info

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online