General Glasnović u Čapljini: “Bitka još traje i mi se moramo boriti za hrvatski narod…”

General Glasnović u Čapljini: “Bitka još traje i mi se moramo boriti za hrvatski narod…”

Nazočnima se obratio neovisni kandidat za načelnika Općine Čapljina gospodin Milenko Soče i zamolio ljude da ne miješaju kandidaturu generala Glasnovića za Hrvatski sabor sa predstojećim lokalnim izborima u BiH. Također je izrazio žaljenje da nitko od trenutne lokalne vlasti nije nazočan javnoj tribini i nije spreman podržati čovjeka čije su zasluge u Domovinskom ratu neupitne kao i njegova borba za Hrvate u BiH.

Sinoć je u hotelu Mogorjelo održana javna tribina Neovisne liste u XI. izbornoj jedinici na izborima za hrvatski sabor, čiji je nositelj general Željko Glasnović. Nakon himne hrvatskog naroda i minute šutnje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje, prisutnima se obratio neovisni kandidat za načelnika Općine Čapljina gospodin Milenko Soče. Gospodin Soče je zamolio ljude da ne miješaju kandidaturu generala Glasnovića za Hrvatski sabor sa lokalnim izborima i izrazio svoju punu potporu generalu i zahvalnost za sve što je do sada uradio za Hrvate u BiH.
Nakon kratkog izlaganja o liku i djelu generala Glasnovića i kratkog filma “Glas za Hrvatsku” prisutnima se obratio general Glasnović. General je pozvao sve da daju svoj glas za svoju budućnost, za bolju budućnost Hrvata kako u domovini tako i u BiH i dijaspori. Prvi hrvatski predsjednik, pokojni dr. Franjo Tuđman, nikad nije odvajao HV od HVO-a, nego ih je sve smatrao jednakima, naglašava general Glasnović, te da je to jedna od ključnih stvari na kojoj će raditi u svome mandatu. General Glasnović također naglašava umreženost i rasprostranjenost komunističkog kadra u današnjoj „Cro-slaviji“, kako naziva današnju Republiku Hrvatsku, i važnost razbijanja te „jugo-komunističke“ hobotnice. Veliki dio govora general Glasnović posvetio je važnosti ekonomskog razvoja Republike Hrvatske, poboljšanju uvjeta za strane i domaće investitore, što bi se jasno odrazilo i na Bosnu i Hercegovinu, odnosno na Hrvate u Bosni i Hercegovini. Na samom kraju general naglašava: „Bitka još traje i mi se moramo boriti za hrvatski narod ovdje kao i u RH, to dugujemo hrvatskim mučenicima, hrvatskim braniteljima koji za Domovinu nisu žalili ni svoje živote!“.

Capljina.info

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online