FINANCIER BARBARIĆA M:tel….tko je VIDIĆA

FINANCIER BARBARIĆA M:tel….tko je VIDIĆA

HALO, JAVI SE: M:tel financirao predizbornu kampanju načelnika općine Ljubuški!

LJUBUŠKI – Prema informaciji iz Središnjice HDZ-a iz Mostara, od izvora koji je želio biti anoniman, priopćeno je kako je dio kampanje načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića za posljednje općinske izbore platio srpski telekomunikacijski operater m:tel iz Banja Luke, koji je u većinskom vlasništvu Telekoma Srbije iz Beograda.

Točnije, m:tel je prema izvoru iz stranke financirao tiskanje i reklamna mjesta za jumbo plakate.

Prema informaciji Barbarić se potrudio da m:tel realizira postavljanje nekoliko baznih stanica od Klobuka do same gradske jezgre u Ljubuškom, a takva usluga je nagrađena pomoći u predizbornoj kampanji.

Srpski operater nije jedino uspio postaviti baznu stanicu u Radišićima, iako je vodstvo mjesne zajednice dalo zeleno svjetlo, ali bez nazočnosti većine članova. Mjesnom zajednicom upravlja HDZ BiH.

Ovo svakako predstavlja veliki skandal, a realizacija pomoći ne bi trebala nikoga iznenaditi. Svaki komentar iz raznih stajališta je nepotreban.

Znači li to da je HDZ BiH najveći lobist m:tela i Telekoma Srbije u zapadnoj Hercegovini? Barbarić je predsjednik ŽO HDZ BiH.

 

grad-pod-nadzorom

Na osnovu ovih informacija koje izlaze u javnost čapljinci se pitaju tko je finanacirao kampanju načelnika Čapljine ( Vidića S.), dali je BH telekom, ili možda ELEKTROPRIVREDA HZHB ???

O  tome ćemo u slijedećim objavama…

capljina.info

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online