Donosimo imena novih vijećnika u Općinskom vijeću Čapljina

Donosimo imena novih vijećnika u Općinskom vijeću Čapljina

HDZ BiH (14):
Pero Knežević
Ante Prskalo
Nikola Matić
Jelena Borovac
Dragan Raguž
Magdalena Đurašković
Zvonko Mandarić
Kristina Bošković
Miro Jovanović
Ljilja Dodig
Davor Jelčić
Zorica Šutalo
Petar Jurešić
Ivna Šimunović

SDA/SBB (4):
Inel Šejtanić
Amir Šator
Lejla Bitanga
Zijad Hajrović

HDZ 1990 (3):
Davor Markota
Mara Bošković
Miroslav Rako

Čapljinska neovisna stranka (3):
Pero Previšić
Mirko Vasilj
Dragica Brajković

SDP (1):
Ante Krešić

Moguće je da će netko od izabranih vijećnika svoju poziciju prepustiti kolegama s manjim brojem osvojenih preferencija, pa se ovaj popis vijećnika može i promijeniti.

capljinska.mreža

c

4 komentara

 1. Drage Čapljinke i Čapljinci čestitam “izabrali ste” sad uživajte!

 2. Nikad jača oporba,svaka čast. Jedna mala zamjerka, ako DF nije imao mudrost i viziju prepoznati demokratski potencijal jednog od najvećih vizionara i demokrata Općine Čapljina, gosp. Nikole Vegara, te ga je podmuklo odstranio iz svojih redova, zašto ga netko iz sada oporbenih stranaka nije stavio na svoju listu da im svojim autoritetom i intelektualnim kapacitetom pojača rating i sveukupnu prolaznost na izborima? Najmanje što možete učiniti za ovog intelektualca iz Tasovčića je da na prvoj sjednici općinskog vijeća pokrenete inicijativu da jedna od ulica našeg grada nosi njegovo ime.

 3. Izborske prevare profesorice Helene.

  Profesorica Helena živi u Čapljini i radi u Osnovnoj školi Lipanjske zore u Višićima. U 9.mj.2015.g. dobila je stalni radni posao od svog velikog idola Smiljana Vidića.
  Na ovim sramotnim izborima radila je kao presjednica izborne komisije.

  Bio sam svjedokom kako Helena laže svog vlastitog strica,nastojeći ga zbuniti gdje i kako da se potpiše kako bi mogla ubaciti listić za njega , za svog velikog idola Smiljana Vidića.

  Najgnusnije je bilo , što je svoju strinu,koja je izašla na izbore u posljepodnevnim satima ,Helena već potpisala i ubacila list u njeno ime za svog idola Vidića. Kad je strina razotkrila prevaru i pobunila se , Helena je počela,lagati,galamiti , izvlačiti se jer su već tada došli promatrači pa su i oni bili svjedoci ovog jadnog i bijednog ponašanja.

  Zamolio bi roditelje čija djeca pohađaju Osnovnu školu u Višićima da pročitaju ovaj članak i vide kakava je ustvari Profesorica Helena .

  Spremna je zabiti nož u leđa svakome tko stoji na putu njenom velikom uspjehu u stranci HDZ BIH.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online