DAVID I GOLIJAT

DAVID I GOLIJAT

 

S u d    j a v n o s t i

komentator Mišo Dućanović

Nakon tri seta: Veliki David već je pobijedio, malom Golijatu još je samo ostalo :

PRIZNATI PORAZ I OTIĆI.

 

  1. Set –        Prijevoz učenika

Nakon kraće borbe između Davidovih činjenica i Golijatovih objava putem radio Čapljine i „Jakiša portala“, svi aduti su bili na Davidovoj strani, te je na radost roditelja osnovno školskog obrazovanja, mali David u prvom setu suvereno porazio velikog Golijata. Doduše, David je od strane „Jakiša portala“ očekivao „reakciju nezadovoljnih roditelja djece u osnovno školskom obrazovanju“, zašto im je baš na Davidovu inicijativu uskraćeno daljnje plaćanje autobusnih karata za svoju djecu ??? Međutim, Golijat se nije oglasio i tim je David u prvom setu poveo sa 1:0.

  1. Set –        HVIDR-a

U drugom setu situacija se malo zaoštrila, Golijat je pored „Jakiša portala“ upotrijebio i nekoliko džokera, te skupa s njima (doduše kao GOST U SVOJEM UREDU), dao izjavu kako David zlouporabljuje HVIDR-u i kako taj mali, nebitni David u eter pušta neistine,a sve poradi dobivanja sitnih političkih poena. Set je bio neizvjestan sve do momenta kada se oglasila HVIDR-a, i u priopćenju izjavila da je sve izrečeno na trećoj sjednici OV Čapljina i u emisiji Bujica, a vezano za HVIDR-u – ISTINA. Tako je mali David i drugi set poentirao, te je nakon drugog seta rezultat 2:0 u korist malog Davida.

  1. Set –        Udruga udovica i djece poginulih branitelja

Treći set je bio pun obrata i neizvjesnosti. Set u kojemu je na kraju mali David postao VELIKI, a moćni Golijat – MALI. U početku  je Golijat, potpomognut svojim „trabantima“, izjavio kako Udruga djece poginulih branitelja uopće i ne postoji. Nastupila je kao vječnost duga – dvodnevna stanka. Rezultat seta visio je u zraku, a javnost je bila podijeljena sve do trenutka dok se s priopćenjem za javnost, pečatom, potpisom i „Golijatovim suzama“, nije oglasila, kako je  rečeno: nepostojeća udruga djece poginulih i nestalih branitelja Domovinskog rata. To je moment kada je veliki i moćni Golijat postao – MALI, a mali skromni David – VELIKI. Dakle, nakon trećeg seta rezultat je skromnih 3:0 u korist velikog Davida.

  1. Set –        uplate JOB-u i ARBiH

Upravo je u tijeku četvrti set. Taktike su slične, MALI Golijat je u nokdaunu, ali napada, mada mislim da mu je fokus potpuno pogrešan. Dok se David bavi rješenjem problema, uljuljani MALI Golijat usmjeren je na gramatiku i skretanje pozornosti na drugu stranu. U ovom setu Golijat je, ničim izazvan , izgubio kompas, te je uspio protiv sebe okrenuti i dojučerašnje partnere, koji mu žestoko uzvraćaju s nekolicinom „uplaćenih“ smečeva. Javnost je već u šoku, a rezultat je već nevjerojatnih i sigurnih 4:0.

  1. Set –        Neretva energija i vijećničko pitanje

Veliki David već je sigurni pobjednik, a peti set bit će samo set zabave i prestiža, jer njegov ishod već se zna, i uopće ne utječe na konačan rezultat!

Što reći nego:  B R A V O    D A V I D E !

 

A eksplozivna naprava? Ne! Ona nije zaboravljena, ona je predmet „istrage“, ali o tome ćemo USKORO napisati koju riječ.

 

Za Čapljina.info – Mišo Dućanović

2 komentara

  1. Istinu i narod nitko nije pobijedio. Pravda je spora, ali dostizna. “DJELA A NE OBEĆANJA”!!!

  2. More li se ovaj meč prekinit ikako?

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online