Čudo na Modriču

Čudo na Modriču

Vjerovali ili ne, sinoć, u ranim večernjim satima, jednoj bakici podrijetlom iz Kraljeve Sutjeske, a nastanjenoj u naselju Modrič, općina Čapljina, NAKRATKO se ukazao – ASFALT.

Pored navedenoga, starica također tvrdi da je iz jednog šahta za odvod oborinskih voda, čula vapaj načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića:

„ Bakice, bakice, molim vas, izvadite me iz ovoga!“

Mještani naselja Modrič oduševljeni su ovim ukazanjima.

Isto tako, iz povjerljivih izvora dobili smo informaciju da će sutra, putem Čapljinskog portala, načelnik Vidić uputiti demant na ovu izjavu, te obrazložiti kako je nemoguće da se bakici ukažu ove dvije stvari, kada se zna da projekt za asfalt i oborinske vode za naselje Modrič uopće nije niti razmatran, a niti izrađen, te kako starica svojim navodnim ukazanjima želi izmanipulirati čapljinsku javnost, te unijeti nemir među inače mirne, šutljive i poslušne mještane čapljinskog naselja Modrič.

Slika i tekst: Mario Anić

15 komentara

 1. hahaha..hahaha……..hahaha….dajte šta vam je šta mu radite..ubit će se…haha..hahahaaaaa..

 2. Nebo je isprljano,
  Dani se nagurali kao zrna kukuruza,
  Bljedunjava lica na mrtvim ulica,
  Koferi čekaju i kisnu.

  Čuju se koraci,
  Svi nekud odlaze, a da i ne znaju kamo,
  I skripe stari trijemovi,
  Uzaludno je bilo sve.

  Zemlja natopljena čežnjom,
  Utihnula je graja, malena stopala odlaze,
  A stare ruke se križaju.

  Nebo je isprljano,
  Puste ulice umiru od bolne tišine,
  Pokisli koferi odnose uspomene,
  i jezik koji razumijemo, lagano se gubi.

  Dali je ovo KRAJ mojoj Čapljini?!

  P.S.

  SILE ZLA I TAME, NISTE DORASLI TRENUTKU, DA SLAVITE SVOJU POBJEDU!!!
  Narod je snaga, ostanimo tu…

  Zajedno za ČAPLJINU !

 3. Bakice draga ne vadite ga,u šahtu mu je davnoi bilo mjesto

 4. Bako,bakice…..sva si vražija!

 5. E moji urednici portala! Je li vi stvarno mislite da cete nacelniku nauditi ovim clancima.cisto sumnjam.vi ste “za capljinu”,ok, i mi ostali smo to je i nas grad.ali umjesto blacenja ljudi ste trebali napraviti pravi program,ako ste mislili nesto postici.ovako od sebe pravite smijuriju.naci pravog i kvalitetnog protukandidata.svi znaju ko je g.soce i sta je uradio plantazama i kako se robovlasnicki odnosi prema radnicima.i ako ne ,nasem narodu najvaznije, gdje je i skim proveo ratne godine.zato gospodo mislim da ste promasili i to puno.i pored svih vasih clanaka on g.vidicu na moze ni “vode dodati”. Lijep pozdrav.

  • Moj Jozo otvori ti radna mjesta pa daj plaću 2000 KM. Nitko ti ne brani. A ovo što se tiče rata, uvjeren sam da si glasovao ili, po svom stavu koji iznosiš, zagovarao Ljubića naspram Glasnovića. Po ovome se vidi domoljublje HDZ-ovaca. Otkud pravo zagovarateljima Ljubića i Raguža naspram Glasnovića da pričaju o domoljublju. Vjerovatno ćeš reći da ti nisi jer te sram priznati.

 6. E moj lazo,promasio si temu.u kontekstu rata sam spomenuo g.socu a ne generala.sa kojim doticni sto se tice domoljublja ne moze cak ni u istu recenicu.

 7. Gsp.Jozo!Prije 8 godina većina nas je glasala za doktora.Bio je “bez mane”,a još je IMAO LIJEK.Lijek smo popili al nas tako zaboli da nam je dao KEMOTERAPIJU.I danas je primamo uz poseban režim prehrane koji nam je doktor ponudio….Jedemo asfalt,kockice sa trotoara,a nedjeljom imamo i desert,dozvoli nam da malo grickamo kružni tok.Ali se prevario,žilav smo mi narod.

 8. Nedaj se gospodine Dr. Vidiću mismo već bili Sočini robovi a tvoji još nismo a štabi tek bilo da on pobijedi katastrofa .

  • Da si ti bila radnik ne bi u ova doba pisala, već bi spavala od umora.

  • Da si pismena bilo bi to drugcije…

  • komentar za janju simic ti si izgleda sama sebe zarobila svojim neradom pa te vidic morao vaditi iz govana pa ce te sada obadvoje opet tamo i biti sretni ako vas g soce uzme u razmatranje jer i njemu je pun kufer neradnika i uhljeba kao sto ste vi jer ti nisi ustanju po tvojoj prici ubrati ni gajbu bresaka u tjeku radnoga vremena a kamoli zaraditi i ti 18km o kojim pricas a u ostalom imas u opuzenu brati mandarine 200kn dnevnica i hrana plus prevoz pa izvol poci ali tamo nema jezika da mlatis sa nji gluposti treba tamo ubrati 30 gajbi za ti 200kuna a ti ocito zato nisi sposobna zato ne pricaj gluposti jer uopce nisi radila kod soce jer znamo kosi

  • smiljan janju ljubio na panju i u neznanju popeo se na nju

 9. 8 godina ste robovi vidicevi jebem vas u suplju glavu

 10. Za Anonimno !
  Otkada si ti postao pismen ?

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online