ČAPLJINSKI KIM JONG SMJENIO POMOĆNIKA ZA SVE I SVAŠTA

ČAPLJINSKI KIM JONG SMJENIO POMOĆNIKA ZA SVE I SVAŠTA

Čapljina, 12.10.2017.

Zadnje desetljeće stanovnici općine Čapljina zapamtiti će jedino  slogane IMAM LIJEK, i DJELA NE OBEĆANJA.

To su slogani  načelnika općine Čapljina Smiljana Vidića, koji je pod prvim sloganom došao na vlast godine 2008.U to vrijeme isplivao je na površinu i profesor u srednjoj školi Željko Bonić, koji zajedno sa Vidićem koncem 2008 preuzima općinsku vlast.Raspoređen je na mjesto pomoćnika načelnika i to služba za društvene djelatnosti i prava branitelja.

Kakav lijek su imali to svi građani Čapljine znaju. 

 

Ovih dana prestaje velika ljubav načelnika Vidića i njegovog pomoćnika Bonića. Rezultat toga jeste da je već tjedan dana Željko Bonić smjenjen sa pozicije pomoćnika i trenutno je ne raspoređen.

Prema pouzdanim informacijama,razlog ovakvoj odluci načelnika Vidića jesu neki mutni poslovi koji će uskoro  vidjeti svijetlo dana. Informaciju smo dobili  da je i jedan od razloga što načelnik Vidić ne želi  izvršiti povrat novca stradalnicima domovinskog rata,  za što se u zadnje vrijeme Željko Bonić pokušavao i izboriti.

Ovu informaciju smo tražili i od članova predsjedništva HVIDR-e , koji su nam potvrdili da se Bonić pravdao da nije do njega već da načelnik neće da popusti jer bi tada bio GUBITNIK.

SVAKA ČAST NAČELNIČE VIDIĆU!!!

Pokušali smo stupiti u kontakt i sa smijenjenim pomoćnikom Bonićem, ali na žalost ostali smo uskraćeni, na naše pozive nije se javljao.

Tko je slijedeći???

capljina.info

 

 

 

 

 

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online