ČAPLJINA SE MALO PONAGELA !!!

ČAPLJINA SE MALO PONAGELA !!!

ZAŠTO SMILJANU VIDIĆU,PERI KNEŽEVIĆU I VIJEĆNICIMA HDZ-a BIH SMETA SNIMANJE SJEDNICA OV ČAPLJINA???

” I dođe neko čudno vrijeme, kad pamet zašuti…PROGOVORIŠE ZETOVI I NEVJESTE…

Prošlo je već par dana od održavanja 5 sjednice OV Čapljina.

Naš PORTAL imao je mogućnost OBJAVITI u CIJELOSTI BEZ CENZURE  tijek proteklih sjednica vijeća, i da žitelji Čapljine vide koga su birali i dali se izabrani vijećnici uistinu bore da bi život svakog čovjeka bio bolji.

Da su mnogi vijećnici samo DIZAČI RUKA  mogli ste vidjeti na prethodnim sjednicama.

Ova zadnja sjednica OV ostati će ZAPAMĆENA po DIKTATURI Smiljana Vidića, do predsjedatelja OV Čapljina Peri Kneževiću i vijećnicima HDZ-a BiH. Na samom početku sjednice u izrežiranom i dobro poznatom scenariju (nakon blamaža na proteklim sjednicama) predsjednica kluba vijećnika HDZ-a BiH izlazi za govornicu i pita tko su ovi snimatelji.Dalje nastavlja da su vijećnici ČNS-a Čapljinske neovisne stranke  obmanuli javnost i da traži da se udalje snimatelji.

Na sve to do predsjedatelj Pero Knežević reagira  i obraća se snimateljima da napuste dvoranu.

Za snimanje 5. sjednice OV Čapljina , Čapljinska neovisna stranka je uredno i na vrijeme prijavila snimanje što možete i pogledati u dokumentu koji je protokoliran i predat tajniku OV Čapljina.

ZAHTJEV MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

S pravom se zapitati odkud Jeleni Borovac vijećnici HDZ-a BiH dokumenat o najavi 5 sjednice OV Čapljina koju je dostavio predsjednik ČNS-a Vasilj tajniku OV Čapljina i tko joj ga je dao??? 

Nakon ovakvog dogovorenog scenarija od strane gore navedenih osoba i ostranjivanja snimatelja koji su kako za ovo tako i za predhodne sjednice ISKLJUČIVO SNIMALI ZA POTREBE Čapljinske neovisne stranke , koja je taj snimak i javno dostavila medijima da Čapljinska javnost ima po prvi put mogućnost pogledati tijek sjednice , vijećnik i predsjednik kluba ČNS-a Mirko Vasilj izlazi za govornicu i pita do predsjedatelja Kneževića šta nije uredu i dali su uredno dostavili najava na što mu Knežević odgovara da su obmanuli javnost sa predhodnom najavom za sjednicu.

Pogledajte dokument o najavi prethodne (4 sjednice OV Čapljina).

Dali Knežević slabo vidi ili mora tako voditi sjednicu zapitati se jer u gore navedenoj najavi nigdje ne piše da se sjednica snima za potrebe TV kuće TV1 već ISKLJUČIVO ZA POTREBE ČNS-a.

Knežević je po vijećniku Vasilju prekršio STATUT i POSLOVNIK o radu OV Čapljina i traži od predsjedatelja stanku da se sastane STATUTARNA KOMISIJA , ali Knežević to ne uvrštava već provodi naredbu Vidića  i ponovo proziva da se obmanula javnost.Po njima obmana je SNIMANJE SJEDNICA OV što im izgleda pravi veliki problem.

Pogledajte  odgovor Tv1 koji je tražio Vidić da se očituju.

U najavi za 4 sjednicu spomenuti snimatelj je uredno najavljen i ako je nešto bilo sporno trebao je reagirati do predsjedatelj, izjavljuje Vasilj za govornicom koja postaje UŽARENA.

Svu bahatost, kulturu ponašanja, krajnji cilj ove FARSE pogledajte kroz ovu odluku o dopuni poslovnika .

Već pripremljeni papir koji je podjeljen vijećnicima  u tijeku debate dali je prekršen STATUT i POSLOVNIK o radu OV Čapljina, iz kojega se vidi da se sjednice OV više nemogu snimati osim da to odobri vijeće za potrebe OPĆINE.

Koliko su se bojali ishoda ove gore navedene ODLUKE načelnik i predsjedatelj OV Čapljina su pozvali i zaštitare agencije DELTA koji su u obilježenim radnim odorama nazočili do samog kraja sjednice , kao i pojedine osobe dobro poznate Čapljinskoj javnosti po mnogo čemu!!!

OVO JE SUMRAK DEMOKRACIJE U ČAPLJINI , za ovu odluku su glasali  SVI VIJEĆNICI HDZ-a BiH:

Pero Knežević, Davor Jelčić,Ante Prskalo,Nikola Matić,Jelena Borovac,Dragan Raguž,Magdalena Đurašković,Zvonko Mandarić,Kristina Bošković,Miro Jovanović,Ljilja Dodig,Zorica Šutalo,Petar Jurešić,Ivana Šimunović,Danijela Raguž ,  i

viječnik SDA Zijad Hajrović.

Zbog ovih osoba (vijećnika) nećete imati mogućnost pratiti u video zapisu rad OV Čapljina.

Sjednica je nastavljena sa postavljanjem vijećničkih pitanja.Kao i do sada aktivni u radu OV Čapljina su samo pojedini vijećnici Mirko Vasilj, Pero Previšić kao i vijećnica Lejla Bitanga.

Previšić izlazi za govornicu i pita do predsjedatelja ZAŠTO mu do sada nisu dostavljeni odgovori na postavljena pitanja načelniku i njemu osobno i ostalim službama,  i dali on zna čitati statut u kojem lijepo piše član 43 da je rok za odgovor 30 dana.

Previšić pita Kneževića dali je istina da je on u 11 mjesecu 2016. godine postavio prvo vijećničko pitanje i da li je od tada prošlo više od 7 mjeseci,na što mu Knežević odgovara da je to točno.

Sve je točno ali ODGOVORA NEMA!!!

Vijećnik Previšić je uporan i postavlja novo vijećničko pitanje koje možete pogledati.

Nakon vijećničkih pitanja slijedilo je čitanje Dnevnog reda, a li prije predloženog Mirko Vasilj  predsjednik kluba ČNS-a predlaže dopunu dnevnog reda koju možete pogledati .

 

Vijećnik Vasilj je predložio i dopunu TOČKE Br. 6 predloženog dnevnog reda koju prilažemo.

Sve gore navedene dopune nisu usvojene, iako je klub vijećnika ČNS-e obrazložio dopune.

Molimo sve žitelje Čapljine da pročitaju i daju svoj sud dali su ove dopune potrebne ili je to ” strančarenje” kako načelnik Vidić na sjednicama zna reći???

Prosudite sami tko je OBMANJIVAO JAVNOST I KOME NIJE U INTERESU DA SE SJEDNICE OV ČAPLJINA SNIMAJU.

 

O daljnjem  nastavku sjednice OV Čapljina USKORO…….

capljina.info

 

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.

BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online